Kabina prysznicowa - stomatolog Nowa Ruda - gąsienica gumowa - tłumacz przysięgły włoskiego Wrocław - Artur Synowiec - modne zardzewiałe dekoracje Szaszłyk z pieczarek - Przepisy, Gotowanie Oczami Kobiet

Szaszłyk z pieczarek

1/2 kg pieczarek /małych/,
10 dkg słoniny,
20 dkg cebuli,
10 dkg parówek cienkich,
ketchup, sól i pieprz do smaku

Pieczarki oczywiście, opłukać, zawinąć w cienkie paseczki słoniny. Cebulę obrać, opłukać. Parówki obrać z osłonek, pokroić na kawałki, nadziać na patyki do szaszłyków na przemian z pieczarkami i cebulą, posypać przyprawami. Włożyć na silnie rozgrzany tłuszcz. Można podawać z ryżem i sałatą.

Wszystkim czytelnikom 30 minut życzę smacznego Ewa Bierda