Kabina prysznicowa - stomatolog Nowa Ruda - gąsienica gumowa - tłumacz przysięgły włoskiego Wrocław - Artur Synowiec - modne zardzewiałe dekoracje Pieczarki z grilla faszerowane rukolą z serem żółtym - Przepisy, Gotowanie Oczami Kobiet

Pieczarki z grilla faszerowane rukolą z serem żółtym

 

 

5 plasterków żółtego sera

10 pieczarek

1 cebula

Rukola

Olej

Przyprawa warzywna

 

Obrana i posiekaną cebulę wrzucić na patelnię z rozgrzanym olejem, podsmażyć do momentu zezłocenia. Drobno pokrojone trzonki pieczarek dodać do cebuli i podsmażyć. Przyprawić przyprawą warzywną. Po ściągnięciu z patelni dodać posiekaną rukolę i wymieszać. Farszem wypełnić kapelusze pieczarek i okryć je plasterkami żółtego sera. Na koniec zapiec na grillu przez ok. 15-20 minut.